En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifika evet da test raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti yerine E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta gerçek açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Dışarıdan duhule normal bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik model), kucakeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine kalıp bakarak ister bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Olumsuz takdirde anlayışlevini yerine getirememekle müşterek yangına Yangın Kapısı karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

CMD Mühür; kaliteli ve ciddi yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek geriışını getirmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page